Så får du råd med veterinärkostnaden

Få hundägare är medvetna om hur mycket veterinärbesök kostar – förrän det är för sent. När din hund behöver vård är det viktigt att den kan få den och för att du ska lyckas med detta är en budget A och O. Även med en riktigt bra försäkring bakom dig kan veterinärkostnaderna bli så höga att de är svåra att klara av.

Har du valt att skaffa hund är det din uppgift och ditt ansvar att ta hand om den på rätt sätt och det inkluderar naturligtvis att ge den vård när den behöver. Här nedan listar vi tre knep som säkerställer att du får råd med veterinärfakturan.

  • Att sälja tandguld är ett smart och enkelt sätt att få ihop en buffert för din hunds veterinärbesök. Eftersom du får utbetalning inom fem minuter efter värdering kan du också sälja guld som akut finansieringslösning. Du kan även sälja andra föremål av värde, till exempel diamanter.
  • En bra hundförsäkring är något som alla hundägare bör ha! Försäkringen går in och hjälper dig med större delar av beloppet!
  • Många olyckor och sjukdomar som kräver veterinärvård kan du undvika genom att förebygga! Se till att din hund får bra med motion, rätt typ av kost och att du behandlar små sår och sticksår direkt. Förebygg olyckor med hjälp av t.ex. staket runt trädgården, korrekt sele/halsband och hundsäkra hemmet.