Så planerar du elen i din kennel

Oavsett om du bygger nya lokaler eller sätter upp din kennelverksamhet i redan existerande lokaler behöver du med största säkerhet se över elen.
Det behöver finnas tillräckligt med belysning där både du och hundarna befinner er.

Det räcker inte bara att se till att det finns belysning där den behövs utan du behöver också se till att du får rätt sorts belysning. Bor du i Stockholm med omnejd kan du gå in på sajten www.clasfixare.se för att hitta en billig elektriker Stockholm som kan hjälpa dig att gå igenom kennelns lokaler. Tillsammans kan ni hitta den absolut bästa lösningen. Clasfixare har elektriker med alla typer av inriktningar som installationselektriker, säkerhetselektriker och serviceelektriker. Du kan både boka tid och läsa mer om vanliga frågor på sajten. Du kan också läsa mer om vilka regler som gäller för renovering och nybygge på Elsäkerhetsverket.

Att starta upp en kennelverksamhet är en upplevelse som kräver en hel del engagemang och planering. Det är särskilt viktigt att uppstartsfasen blir så bra som möjligt och att allt som hundarna kan tänkas behöva finns på plats. Yrket är spännande och bjuder på en hel del frisk luft och äventyr av alla de slag.